Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatkezelési tájékoztató
Menü

Online bankkártyás fizetés

 

Tisztelt Vásárlónk!

 

Webáruházunk részére a Borgun magyaroszági képviselete a B-payment Zrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a B-payment/Borgun fizető oldalára, így a fizetés közvetlenül történik meg a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint!

Az Art Of Drinks internetes áruház (www.artofdrinks.hu) az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet!

 

Kérjük készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:
- Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő 13-19 jegyű szám)
- Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő hh/éé formátumú szám)
- Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye [CVV2, vagy CVC2]. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

 

Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:

 

 

A Borgun 1980 óta nyújt internetes fizetési megoldásokat Európa számos országában, Magyarországon bankoktól független szolgáltatóként biztosít online és offline (bolti) fizetési megoldásokat. A Borgun szolgáltatásainak használatához nem kell újabb bankszámlát nyitnunk, a már meglévő bankszámlánkra utalják a beérkezett összeget, így egy ésszerű, költséghatékony megoldást választhatunk.

A Borgun kezdő vállalkozásoknak is biztosítja a szolgáltatását forgalmi elvárás és havidíj nélkül, a HUF, az EUR, a USD, a CHF mellet még több más devizában.

A Borgun magyaroszági képviselete a B-payment Zrt., a szolgáltatásait személyre (webshopra) szabottan árazza be, személyes tanácsadó kollégák segítenek az ügyintézésben, akik a későbbiekben is támogatással és amennyiben szükséges tanácsadással segítik a vállalkozást.

A B-payment Zrt. szolgáltatásairól a www.b-payment.com weboldalunkon tájékozódhat és kérhet ajánlatot.

 

 

A fizetési folyamat két lépésből áll. Az első oldalon a vásárló megadja kártyaadatait.


Fizetés után a vásárlónak a rendszer fizetési bizonylatot jelenít meg:

 

 

 

Keresés