Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatkezelési tájékoztató
Menü

DILMAH szálas Tea

Fedezze fel a Dilmah világát
A Dilmah Srí Lanka-i családi teagyártó cég kiváló minőséget, hitelességet és változatosságot képvisel. A Dilmah 1988-ban úttörő szerepet töltött be a Single Origin Tea koncepciójában és kijelentette elkötelezettségét a hitelesség és a minőség iránt. A Dilmah tea nemzetközi márkává nőtte ki magát, amely több mint 100 országban elérhető és élvezhető. Dilmah tea sikereit a Ceylon Tea minőségének köszönheti.

A világ legfinomabb teáit Ceylon szigetén, a mai Sri Lankán termelik, ahonnan a Dilmah teák is érkeznek. A ceyloni teák gazdag és teljes íz világukról, csodálatos aromájukról és határozott karakterükről ismertek. A Dilmah kizárólag klasszikus eljárással készült teákat készít, csak ellenőrzött forrásból, amelyeket ennél fogva joggal nevezhetünk IGAZI TEÁ-nak.

A Dilmah Ceylon Gold tea magával ragadóan frissítő, testes, egyetlen teafajtából készülő ceyloni tea, gazdag és markáns karakterrel. A Dilmah Gourmet Tea választéka eredeti válogatott teakülönlegességekből áll, amelyek egyike a világ egyik legfinomabb Earl Grey teája, valamint a varázslatosan tiszta és erős English Breakfast tea.
 
A Dilmah kínálatához hozzá tartozik még a zöld tea: a megnyugtató és megtisztító hatású ital, a természetes zöld tea. A különleges minőségű Exceptional teák tisztán Ceylonból származó teával készülnek, köztük néhány enyhén ízesített, különleges ízvilágú teával. Készítésük során a teakészítés évszázados hagyományait követik, de stílusukban és karakterükben igazodnak a mai kor igényeihez.
Rendezés:

Keresés